fredag 10 juli 2009

Terrin

Det är ganska så sent borde ju egentligen sova men efter att ha vilat idag så är jag inte så trött, tänkte därför göra ett litet inlägg , har ändrat om på min gustavianska byrå idag med ännu en vinst från tradera, denna ljuvliga gamla terrin i blå-lila med blommor och fasaner på. Tycker det är så fint med den lilla vasen i fattigmans silver till, och rosen är från min trädgård vet inte vad den heter men vacker är den i allafall. Tenn ljusstaken är en favorit i gustaviansk stil och mycket gammal.
Gick en promenad i dag och förbi mina föräldrars damm brukar ju mata änderna där, och efter en stund så kommer and honan fram och efter henne så simmade det 6st ur gulliga små dunbollar det verkade som om hon ville visa dom små. Typiskt att jag hade glömt kameran hemma, men ska göra ett nytt försök i morgon. Det var allt för i dag /natt.

10 kommentarer:

 1. Den var ljuvlig, så fin. Nu kan man fynda på Tradera, många reser bort och bjuder inte. I höst ska jag börja leta saker där också. Den blev jättefin ihop med dina andra saker.
  Kramis AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Så vacker du har gjort på din byrå och terrinen var underbart vacker. Får kanske gå in och kolla Tradera , gjorde det mycke för något år sedan och bjöd på en del saker men nu har jag inte gjort några besök på länge.
  Här öser regnet ner idag skall åka och handla mat och imorgon blir det nog någon loppis.
  Ha en bra fredag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. terrinen var ju bara så underbart fin.
  kram
  ninni

  SvaraRadera
 4. ¨Terrinen var jätte vacker , så typiskt att man inte har kameran med händer mej ofta .Rengniga kramar /STINA

  SvaraRadera
 5. Terrinen är jättefin!!!
  Har varit inne på tradera de senaste dagarna, va mycke man kan hitta och tiden bara rusar iväg!!

  Hoppas du får en bra helg, kram Camilla.

  SvaraRadera
 6. Vilken fin terrin, underbar färg, och fin att bryta av med, för att få kontraster....
  Kram kathrine

  SvaraRadera
 7. Jättefin terrin, va härligt det låter med en damm
  med änder i och dessutom små gulliga ungar.
  Trevlig helg.
  / Maud

  SvaraRadera
 8. Denna terrin var ju verkligen så ljuvlig...vilka färger..ha en skön helg, kram

  SvaraRadera
 9. Vilken jättevacker terrin!! Och dörrarna nedan blev verkligen snyggt, såsom ditt gästrum, otroligt fint att få sova där som gäst! Mari.

  SvaraRadera
 10. Vilken fin terrin och vad mysigt med de små dunbollarna. Att man inte har lärt sig... kameran måste ju alltid med. Har missat så många fina bilder i sommar, suck! Dina dörrar blev helt otroligt fina! Förstår att du måste känna dig nöjd! Hoppas att du får en skön helg!

  Kram Anna-Lena ♥

  SvaraRadera