onsdag 9 december 2009

Nya trasmattor & Hyacinter!

Hej allihopa!
Här är mina nya trasmattor i svart vitt och antracitgrått, som min svärmor gjort åt oss, hon brukar förse oss med mattor ibland. Jag vill inte ha mattor i andra rum, men i köket tycker jag det kan vara hemtrevligt, jag har haft svarta mattor i mitt kök innan, och det är så fint tycker jag, men hon har svårt att hinna med att göra för hon brukar ha mycket beställningar och det förstår man hon väver så fint.
Ändrade om i glaskupan hade ju min lilla by där innan, men jag fick lust att tända i zinkhusen, så det fick bli lite hyacinter och en, en i stället.
(Alla bilder är klickbara)
Det var allt för denna gång
Ha det gott

11 kommentarer:

 1. Vilka underbara trasmattor, tänka att ha en svärmor som kan väva så....behöver själv i grått i köket...får se om jag får tag någon här omkring som kan väva åt mig, ha en fin dag, kram

  SvaraRadera
 2. Åhhh så fina trasmattor, önskar jag hade en sådan svärmor!
  Fint du arrangerat under kupan!
  Hoppas du får en fortsatt bra Dag!
  Kram Kathrine!

  SvaraRadera
 3. Hej Vännen!
  Åh vilken fin trasmatta, vad duktig din svärmor är!!
  Fint arrangemang där under glaskupan!

  Ha det bra:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 4. Det blev ju minst lika fint i glaskupan! Fina mattor. Jag har trasmattor som mormor vävt. Har en särskild som brukar komma på till jul. Det är så roligt att ha.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag vill också ha de trasmattorna. Det är verkligen hur läckert som helst med svart och vitt. Jag känner starkt för den kombinationen i en del av mina tavlor. Kram på dig
  Lena

  SvaraRadera
 6. Vilken fin o hemtrevlig trasmatta din svärmor ha vävt....Och det ser så gulligt ut i din glasklocka också! JulKramar Therese

  SvaraRadera
 7. Jättefin trasmatta din svärmor vävt, i vissa rum är det skönt och ha matta. Och så fint du gjort under kupan, nu är det mysigt när det lyser i dom små husen. Så jag förstår att dom fick komma fram.
  Må så gott
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 8. Jätte fin matta du har,kul att du tyckte om struten,hoppas den höll sig fin i transporten,du vet posten kan vara lite hårdhänt i bland.
  kram o ha en trevlig helg.
  ninni

  SvaraRadera
 9. Hej vännen!
  Å så fin matta, vad duktig hon är o väva!
  Å vad mysigt du gjort under glaskupan! Vackert!
  Ha en mysig helg!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Härliga trasmattor, visst är det toppen när man får sådana fina hantverk!
  Kram Kajsa.

  SvaraRadera
 11. Underbara mattor , ha en fin advent Kramisar/STINA

  SvaraRadera