fredag 28 augusti 2009

Ocragula dörrar och rönnbär!

Hej på er!
Nu får vi se om detta inlägg lyckas det ville sig inte igår, och så vill jag ge ett stort tack till dig Anna Maria, ett rött monogram, för att du uppmärksammade det. Har gjort lite höstfint på 2 trappor, blev så inspirerad av allt fint pynt med rönnbär som jag sett runt om i bloggvärlden. Här på denna dörr tog jag några kvistar och band ihop, så enkelt och vackert, denna dörr leder in till vårt pannrum. Ställde även min favorit lykta på trappen det är ju så mysigt att tända ljusen ute nu när det blir mörkare kvällar.Och här är vår entre dörr hit gjorde jag en krans lite snabbt men den duger ändå.
Var ute och plockade dessa gula blommor som jag satte i min gamla trähink, jag tror det är ogräs? Någon som vet? men jag tycker det är så fint ihop med dörrarnas färg, kände mig lite sugen på färg nu. Dörrarna och hela huset målade vi om i somras, men vi har en dörr kvar att måla på baksidan där vi har vår uteplats, sen är det äntligen klart för denna gång. Trapporna har min gubbe gjort och dom är gjorda i betong och dom är generösa, han har gjort tre st, runt om huset plus en trappa från parkeringen som leder upp till huset. Min gubbe har även till verkat dessa högtalare , hans största intresse är Hifi, och han vill bygga ett dedikerat biorum, och det får han så gärna, då får ju jag större utrymme till mina intressen hihi. Han har oxå en blogg, jag skickar med en länk ifall ni andra har någon Hifi intresserad gubbe.

http://www.minhembio.com/Mixon1/143779#291849Nästa gång ska jag visa vad jag köpt från en nätbutik.
Det var allt för denna gång.
Ha det så gott.

4 kommentarer:

 1. Åh, Vilken fin dörr du har....Ser såå hemtrevligt o välkommnande ut! kul att "gubben" också har blogg....Alla ska trivas! Fniss! önskar dig en Trevlig Helg! Kram Therese

  SvaraRadera
 2. Hej. Nu du kom det med, det krånglar lite ibland har jag märkt. Vill ju inte missa dina fina inlägg. Jättefint med ocragula dörrar till det röda. Och blommorna känner jag igen, men vet inte vad dom heter. Här har vi det blåsigt, men vi är ute i skogen mest hela dagarna. Igår sjönk båten!! av regn!! kolla på söndag ska du få se.
  Ha det bra och en trevlig lördag hoppas jag du får.
  Kramar
  AnnaMaria
  Ps, kul att mannen också bloggar.

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilken fin och välkomnande entré ni har!
  gul Ockra passar väldigt bra till rött! Stegen och krattan pryder sina platser med..:) Ja, nu är hösten faktiskt här! Våra grannar har kräftskiva ikväll, det lyser så mysigt i mörkret! Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Hej Vännen!
  Ja, det var nått skumt med din sida igår, kom bara in på ett gammalt inlägg men nu funkar det igen ser jag:)

  Vad fint du har det där vid dörren o vilken vacker färg den har!

  Kul att din M oxå har en blogg!
  Kramis Jenny

  SvaraRadera