söndag 24 maj 2009

Storarum + Franska väggkandelabrar

Idag blir det några bilder från mitt storarum, mina ektorp soffor har fått nya vita överdrag, tycker det är så bra att det går och tvätta och sätta på igen. Jag har just nu lagt på en gammal mjölsäck lite rustik, och ihop med den blommiga quilten blev det en fin brytning tycker jag. På väggarna hänger mina oscarianska bränförgyllda franska väggkandelabrar från mitten av 1800 talet, jag är så glad i dom. Över hänger min stora gamla kristallkrona i barockmodell.

På kistan har jag min urna med vita pelargoner i, och min madonna matchar fint till, och mina stora fattigmans ljusstakar, Var inne på att shabba kistan men ångrade mig den får nog förbli som den är, eller vad tycker ni?
Ha det så gott

7 kommentarer:

 1. Du har visst gott om vackra saker att visa upp, verkligen vackert i ditt rum...hoppas helgen varit bra, här har njutits utav en glad bloggträff, KRAM

  SvaraRadera
 2. Nu hittade jag dej via Jenny på Kråkered, den sötingen hade gett oss awarder. Ser ju att jag faller också för din vackra blogg! Såå mycket fint och en härlig stil har du hemma!
  Vilka ljuvliga väggkandelabrar och takkronan var också så vacker.
  Jaa, jag gillar vitt så jag tror din kista skulle bli fin shabbad men den är fin som den är också. Vänta och känn efter om du är osäker.
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. Ohhhh, jag bara ryser !!! Såååå vackert du har det !!
  Kraam Anette

  SvaraRadera
 4. Å himmel så fint!!!
  Jag älskar kristallprismor, allra helst lövprismor och raka kläppar...dina väggljustakar är sååå fina!!
  kramis

  SvaraRadera
 5. ohh hvor fint det er bliven.
  Har også den ektorp med hvidt betræk, de er så fine i formen og godt bare at vaske og på igen. Har lige købt et ekstra betræk. Nødvendigt har jeg erfaret.

  Jeg synes kister og bord som har en fin patina skal have lov til at stå som de er. Det kan altså også blive for hvidt, synes jeg i hvert fald.

  ha en fin dag
  Dagný

  SvaraRadera
 6. Jag funderar på att byta ut våra soffor mot Ikeas Ektorp. Ska bara få Lars med på det;-)
  Jag hade nog så småningom shabbat kistan...kanske
  Kram/Åsa

  SvaraRadera
 7. Hej!!
  Så kul och hitta dig i bloggvärlden, spännande och se vart en del av våra grejer tar vägen..;)!! Sitter just nu och bloggar med Victor i famnen - har är MYCKET impad över era katter!!
  Må så gott!
  kram Therese

  SvaraRadera