torsdag 10 mars 2011

Gott & Blandat!


Hej på er!
Ja då har man varit hos tandläkaren idag, och glad blev jag att jag inte hade några hål. Men jag fick min nya bettskena som jag ska ha på nätterna och den är ju inte precis gratis om man säger så, men man slipper ju ha ont i tänderna, skönt.
Så här ser det ut på min ena bänk i tvättstugan, min gamla tvättkorg som jag egentligen ska ha min tvätt i, men min lilla älskling ligger där i, så jag får ha min tvätt någon annanstans, men vad gör väl det... ( klicka för större bild)
Och så här ser det ut på köksbordet nu, jag älskar tennsaker, så jag köpte en Aloevera häromdagen, och satte i min gamla kallskål i tenn. Tycker att den växten är lite kul.
I bakgrunden så skymtar min gamla bruna matsalsmöbel, visar den sen någon gång. Och i öppningen ska det upp gamla fina dörrar är det tänkt, har bara inte hittat dom rätta än, men det kommer väl.
Ha det så gott allihopa.

6 kommentarer:

 1. Så klart älsklingen ska ligga där. Tvätten är inte så noga.....
  Du har så fint i köket! Det vill jag också ha, hoppas det, bara huset blir klart!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 2. Åh så fint ni har!
  Ha en riktigt härlig helg!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 3. Nämen åhhh vad mycket fint du har, lilla hästen i fönstret, tennljustakarna, allt vitt porslin..och vilken fin krona över den bruna matgruppen..jaaa allt är såå fint..
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 4. Vilken fin samling med vitt porslin du har i skåpet, ljuvliga terriner och kannor. Och där låg han bra din katt, en egen liten korg.
  Ha en mysig helg
  Solig kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 5. Hej Vännen!
  Du har det så fint!! Ja, de gillar att ligga bekvämt våra fyrfota vänner;)

  Jag gillar din nya header!

  Ha en trevlig helg!

  kraam Jenny

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig bild på fina kissen :) du har verkligen en vacker samling utav vitt porslin, önskar dig en fin helg med de dina,

  kram VIOLA

  SvaraRadera