söndag 9 januari 2011

Till minne av!

Hej!
Det här året började inte så bra, då jag fick ta farväl av mina älskade bondkatter/huskatter, (Snurre översta bild och Tusse bild nr 2).
Dom fick somna in hos veterinären den 3 Jan tillsammans pga att dom inte mådde så bra (ålderdom). Tusse och Snurre har alltid varit tillsammans och så får dom fortsätta i katthimmlen, Snurre skulle fylla 16 år till hösten och Tusse skulle fyllt 17 nu i vår.
Så vi fick många fina år tillsammans, men saknaden är så stor. Sov så gott mina älsklingar.Nu till mina norska skogskatter som finns kvar här.
Måns på bild nr 3, en riktigt stor kille, som väger över 7kg.
Han älskar att bli borstad, han visar själv när det är dags, då hoppar han upp, där jag förvarar kattborstarna.

Kajsa här på bild nr 4 är inte lika glad att bli borstad som Måns, trots att dom är halvsyskon, men hon älskar att gossa.
Kajsa har haft lite otur, hon bröt benet för några år sedan, men det gick ju som tur vad att återställa, tur att man har dom försäkrade.
Ja det var allt, ha det så gott.9 kommentarer:

 1. Vilket gäng av godingar:)
  Förstår att tomheten känns efter så många år tillsammans. Jag har haft katter hela mitt liv tills jag mötte J. Han är såå allergisk att det är omöjligt:( Min sista katt var just en Norsk skogskatt. Lika stor som Måns, svart o urläcker. Honom saknar jag...
  Superfina båda dina norska:))
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Så tråkigt men that´s life, förstår att saknaden är stor, börjar oroa mig för ottogubben som börjat bi stel och svag i bakbenen...känner igen fenomenet..

  Ha en skön söndagskväll, KRAM

  SvaraRadera
 3. Åh stackars dig, förstår hur ledsen du är. Och två av dina katter också, fast det var ett klokt beslut att låta dom följas åt. Men du har två riktiga charmtroll, så vacker päls dom har. Kan tänka mig att det är mycket borstande.
  Jättefina foton allihopa.
  Varm kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Men usch vad tråkigt med dina två gamla kattvänner! Även om man vet att de börjar bli gamla så ät det svårt att acceptera att de plötsligt är "för" gamla. Förstår så väl att du saknar dem jättemycket. Vår äldste blir 19 år i vår om han får leva så länge. Hualigen när det blir dags...
  De andra två katterna du har är verkligen jättefina!
  Ha en skön vecka!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Så fina katter.
  Men så jätte tråkigt att förlora två kattvänner.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Va tråkigt! Men det var ändå ett klokt beslut tycker jag. Det är tråkigt att behöva skilja sig från sina djur. Men jag ser att du har två godingar kvar o vilken härlig päls! Ha det gott. Kram Lenita

  SvaraRadera
 7. Ja fy vad jobbigt när våra kära inte kan få finnas kvar hos oss....ändå är det ju det enda rätta...att låta dem få somna in. Det är då för väl att du har kissar kvar...söta är de också!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 8. Hej Vännen!
  Åh vad tomt det måste vara utan Snurre och Tusse, förstår att du saknar dem. De fick ju långa liv i alla fall och jag är säker på att de har det gott i katthimlen nu.

  Vad skönt att ni har några katter kvar, vad fina de är Kajsa och Måns!

  Sköt om er!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 9. Å vad ledsamt, man fäster sig ju så för de små liven.
  Kram Kram Agnetha

  SvaraRadera