söndag 25 oktober 2009

Till minne av Gustav, en supergo katt!


Hej på er!
Det skulle blivit ett inlägg om vårt arbetsrum idag, men det blir ju inte alltid som man tänkt.
Här är katten Gustav på bild, som bodde ca 5km från oss, och som en dag stod utanför vårt hus, vi ringde då till dåvarande ägare som kom och hämtade katten, men efter ca 6 timmar stod han utanför vårt hus igen, och så höll det på några gånger, tills vi kom överens om att vi ville köpa katten.
Sen så kastrerade vi honom samt vaccinerade han, så att han skulle få ro och slippa springa runt, vi bor ju ganska så nära en stor väg så vi tyckte det var säkrast att göra så, han verkade trivas här hos oss, och han var nästan hemma varje kväll, men han ville ändå ut på äventyr, han fick liksom ingen ro, det var som om han letade efter något.
Så i fredags så hittade jag Gustav liggande under en stol i köket , och när han rörde sig, så kunde han inte stödja på ena benet, så det blev en tur till Blå Stjärnan. Han hade brutit foten, så efter ett svårt beslut så valde vi att han fick somna in, så nu har han äntligen fått ro vår lilla älskling, och han är begravd i vår trädgård, hoppas bara det var rätt beslut, för han var verkligen en underbart snäll katt. Sov så gott Gustav.
Det var allt för denna gång.
Ha det så bra allihopa.

12 kommentarer:

 1. Gumman, jag vet hur ledsen du är. Att mista ett husdjur är så lessamt. Man hör dom länge efter dom är borta, men du måste sörja din kisse. Sorg går ju aldrig över men den lugnar sig. Han ser så go ut eran Gustav.
  Tänker på dig vännen
  Stor kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Hej! Nej,vad ledsamt! Alltid svårt att tvingas ta svåra beslut som detta! Man är ju inte beredd när det kommer så plötsligt.
  Vår katt fick vi avliva för ett år sedan nu, han var då nära 18 år.. ofta tänker vi på honom. / Ha det bra,..trots allt!

  SvaraRadera
 3. Stackars lille kissen! Och stackars er. Det är ju jättejobbigt att behöva ta det beslutet. Men ni får trösta er med att ni gjorde rätt och minnas de fina han gav er.
  Kram, kram!

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! Vad tråkigt....jag blir alldeles tårögd när jag läser det du skrivit om Gustav! Stackarn!! Det är alltid så jobbigt när det händer något med ens älskade djur...Ni gjorde säkert det bästa för honom....Skickar en Stor Kram till dig från mig.

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vad sorgligt, han såg så go ut på bilden!
  Förstår om du är ledsen!
  Hoppas han har det bra nu!
  Kram Kathrine!

  SvaraRadera
 6. Åh, så sorgligt! Förstår att du måste känna dig jätteledsen. Minns när vi var tvungna att fatta samma beslut med makens familjs hund. Det är inte lätt men nu har nog lilla Gustav som du skriver fått ro.

  Kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 7. Hej Vännen!
  Åh vad tråkigt,Gustav var en så fin katt!
  Har själv varit tvungen att låta avliva några kära katter och det var bland det jobbigaste jag gjort. De är ju som familjemedlemmar!

  Gustav slipper i alla fall ha ont nu och har det nog bra i katthimlen.

  Stor kram Jenny

  SvaraRadera
 8. O vad jag känner med dej nu. Har ju haft flera katter i mitt liv o varit med om att förlora dom på olika sätt. Sorgligt!
  Och vissa husdjur kommer extra nära då känns det såklart värst.
  Han ligger nog o myser i katthimlen just nu o tänker tillbaka på ett gott liv hos er!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 9. Hej min vän!
  O vad ledsen jag blir att höra om din kamrat,du har min fulla förståelse!!
  Tänker på dig!!
  Kramar Anne-Lie

  SvaraRadera
 10. Vad jag lider med er! Det är det värsta då man har djur, att ta beslutet att de ska få somna in då det har ont. Ni får försöka tänka på alla minnen ni har av honom och att han valde er. Tänk att ett djur väljer en ny familj, det måste vara väldigt speciellt. Tänker på er och er fina katt som hoppar omkring på små moln nu. Kram Stina

  SvaraRadera
 11. Å vad ledsamt.....
  Kanske jag kan glädja dig lite om du kollar in hos mig....
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 12. Det är alltid lika sorgligt att mista någon.
  Hoppas han har det bra där han är, Gustav
  Kram
  Åsa

  SvaraRadera